با ما تماس بگیرید: 88769210-021 | info@tmksh-co.ir

رستوران

رستوران مکانی است خاص برای افرادی خاص با پذیرایی خاص برای تشریفات و پذیرایی از میهمانان که دوست دارند در بیرون منزل از خود و همراهان پذیرایی شوند.
رستوران هایی در خارج از کشور مهمانان ساعتها در رستوران می ماند طوری که فکر می کنند آنجارا خریده اند و درآنجا با پذیرایی و نوشیدنی ، و غذاهای خاصی که دوست دارند اوقات خودرا سپری می کنند.

رستوران از نظر سرویس دهی و پذیرایی از جایگاه های ویژه ای در سیستم مهمانداری و پذیرایی برخوردار است دررستوران یک سری آیتم و عواملی هستند که به مشتریان خدمات می دهند. کاپیتان –اردر- سر میزبان – کمک میزبان – مهماندار. 

یک رستوران باید بهترین مدیریت ، دکوراسیون، کیفیت، کمیت ، تبلیغات ، منو، سرویس دهی را داشته باشد تا بشود رستوران خوب نه اینکه اسم رستوران را یدک بکشند. در واقع هتل هم باید از نظر رستوران و دیگرامکانات دارای جاذبه باشد تا میهمانان بیشتری

جذب شود .

ساختمان رستوران

رستوران معمولا در محل هایی تاسیس می شود که قبلا در رابطه با سرمایه گذاری و تاسیس آن تحقیقات کامل شده باشد و تمام جوانب آن درنظر گرفته شده مثل ، سردخانه ،ا نبارها ، تهویه، لاکر، شوت زباله، آشپزخانه همکف و همجوار با رستوران و نه اینکه 60 تا پله یا بالابرو هزاران سرویس دهی غیراستاندارد.

درهای ورود و خروج به آشپزخانه رستوران نیز از اصول فنی و مهندسی خاصی برخوردارباشد ، ضدحریق باشد ، روان و بی صدا باشد ، به هردوطرف بازشود ، قبل از ورود به آشپزخانه از خط قرمزهای a-b-c برخوردارباشد ، تابلوراهنما داشته باشد ، دربالای سردر دوربین مونیتورینگ وصل شده باشد ، وهزاران موارد دیگر..... 



نمونه های برتر


طراحی دانشجویی